TEACH

Teach

Llullaqi: duke rikrijuar bojën e Faraonit

March 14, 2013 | Issue 24

Përkthyer nga Klodiana Jani. Çfarë lidh xhinset tuaja me kërmijtë e detit, bimët woad dhe familjen egjiptiane mbretërore? Eshtë boja llullaqi. Mësoni për historinë e saj interesante dhe se si ju mund ta ekstraktoni atë në shkollë.

Ages: 14-16, 16-19; Keywords: Biology, Chemistry, Organic chemistry, Botany

                 

Article PDF