Articles

Filter
Age group
Topic
Filter

Showing 1 results from a total of 1

април 23, 2010 | Issue 2

Има ли планети како Земјата околу другите ѕвезди?

Преведено од Наталија Ацеска (Natalija Aceska). Уфе Грае Јоргенсен од Универзитетот од Копенхаген, Данска, опишува истражување за планети слични на Земјата некаде на…

Ages: 16-19;
Topics: Physics, Astronomy / space
Ελληνικα Ελληνικα   English English   Español Español   Français Français   Hrvatski Hrvatski   Italiano Italiano   македонски македонски   Nederlands Nederlands   Türkçe Türkçe