Articles

Filter
Age group
Topic
Filter

Showing 1 results from a total of 1

јуни 5, 2008 | Issue 7

Борејќи се со стариот непријател: туберколозата

Преведено од Наталија Ацеска (Natalija Aceska) Туберколозата не е нешто за што Европеанците нормално се грижат. Но болеста е повторно појавена и е отпорна на многу наши…

Ages: 16-19;
Topics: Biology, Health
Deutsch Deutsch   Ελληνικα Ελληνικα   English English   Français Français   македонски македонски   Português Português